Meer resultaten voor hindoestaanse cateraar den haag

   
   
 
hindoestaanse cateraar den haag
majacatering.nl.
Adrianus van Driellaan 48. 2493 BR Den Haag. Tel: 06 12 64 33 29. Nieuwe website Majacatering. Afgelopen zondag de. We hebben met de hel. Sorry voor mijn late. Over Maja Catering. Maja Catering is een jong bedrijfje wat zich richt op het cateren van Surinaams eten. Wij koken van uit de traditie dat surinaams / hindoestaanse families bij bijna iedere gelegenheid met elkaar en voor elkaar koken.
biologische cateraar amsterdam
JayRani's' Catering Cateringbedrijf Rotterdam 37 foto's' Facebook.
Jullie zien ons vaak op een evenement of op een feest, maar Jay Rani's' Catering is vandaag ook bij DHL Express in Den Haag geweest! De medewerkers van DHL waren vandaag met nog meer plezier op hun werk verschenen. Liefde gaat wel degelijk door de maag!
restaurant den haag
WarungminiDen Haag. WarungminiDen Haag Uw restaurant voor de fijnste Surinaams-Javaanse specialiteiten.
Bij Warung Mini in hartje Den Haag Amsterdamse Veerkade 57a bereiden we al 18 jaar echte, lekkere Surinaams-Javaanse specialiteiten. Elke dag opnieuw maken we onze gerechten, broodjes en snacks vers voor je klaar met aandacht en liefde. Je proeft het verschil omdat we enkel werken met authentieke recepten en verse ingrediƫnten.
restaurant den haag
Catering Den haag sweetie.
Daarbij zijn we uiterst transparant in onze prijzen, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan! Sweetie Catering Den Haag is een full service Surinaams catering bedrijf, dat zich onderscheidt door een frisse en klantgerichte aanpak tegen een hele scherpe prijs.
catering den haag
Javaans / Surinaamse Catering Ramini Rotterdam.
Service Catering Ramini is gespecialiseerd in Javaanse, Indonesische, Hindoestaanse en Surinaamse eten. Wij leveren warme maaltijden, hapjes, snacks, bruids en verjaardagstaarten en meer. Wij verzorgen de gerechten voor uw evenementen, verjaardagen, trouwpartijen, jubilea, bedrijfsfeesten, en partys. Wilt u meer informatie?
luchtkussen enveloppen
gajijtrouwen.nl Uw partner voor een onvergetelijke dag. Moksi Catering Javaans-Indonesich.
Wanneer u een Javaans, Indonesisch, Surinaams of Hindoestaans cateraar nodig heeft voor een speciale gelegenheid dan kunt u bij ons terecht. Catering Moksi heeft zich gespecialiseerd in tal van gelegenheden zoals recepties, verjaardagen, bruiloften, borrels, jubilea en vele andere gelegenheden voor bedrijven, particulieren en instellingen.
Catering.
Delen Tweet Share Delen Delen. Uw Hindoestaanse, Surinaamse en Javaanse catering op locatie voor al uw feesten., Evenementen, Bruiloften, Verjaardagen, Bhatwaan, Bhiya of Moeran. Bekijk het menu en laat u verrassen door de veelzijdige smaken van SuriBoCatering. wij verzorgen uw catering al vanaf. 450, per persoon en gratis personeel voor het buffet. LET OPWIJ: KOKEN ALLEEN OP LOCATIE. Heel veel plezier met het bezoeken van deze website. Laat dit veld leeg. 13 dagen geleden. Heerlijk eten, vriendelijk personeel. een maand geleden. Afgelopen weekend heerlijk genoten van jullie catering. Wat was dat heerlijk, wij hadden zonder te proeven besteld en gelukkig hadden wij voor jullie gekozen. De service is helemaal geweldig. 2 maanden geleden. Bhatwaan en Biya van onze dochter in event plaza waren zeker zeer geslaagd, er was meer dan genoeg dev bhojan en wij kregen allemaal complimentjes over het eten. Zelfs van de bharatie. Wij zijn erg blij met jullie als cateraar.
Surinaams Cateringservice Wirin Surinaams Hindoestaans Javaans Surinaams, Snacks, Roti bestellen.
300, Peanut Butter Cup Pindakaasroomijs met stukjes pindakaas omhuld met cacaofantasie. 300, Strawberry Cheesecake Aardbeiencheesecake ijs gevuld met stukjes aardbei en koekstukjes. 300, Cinnamon Buns Karamelroomijs met kaneelsaus en stukken koekdeeg met kaneel. Surinaams Cateringservice Wirin. Usselincxstraat 162 2593vp Den Haag.
Even voorstellen Roepan's' Catering.
Door maaltijden aan te bieden aan verschillende bevolkingsgroepen, brengen wij culturen en daarmee mensen tot elkaar. Als cateraar geven wij hiermee ook een invulling aan een hoger doel. Want wie wil er nu geen lekkere gerechten eten? Met haar 20 jaar ervaring in de catering kan RC inspelen op de wensen van haar klanten. Mede door de passie gedreven bedrijfsvoering geeft het bedrijf haar invulling aan de wensen en behoeften van haar klanten. Met als basis de traditionele Surinaamse, Hindoestaanse en Indiase keuken, geven wij ook invulling aan wensen vanuit de Chinese en Indonesische keuken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan roti, nasi, bami, tjaumin, birjani, sauto, bara met de bijbehorende vlees en groente gerechten, zie het menu voor ons volledige assortiment. Vanuit omgeving Den Haag komen wij het hele land door.

Contacteer ons