Meer resultaten voor hindoestaanse cateraar rotterdam

   
   
 
hindoestaanse cateraar rotterdam
Catering Rotterdam sweetie.
Als u op zoek bent naar een catering in de omgeving Rotterdam dan is Sweetiecatering het juiste cateringbedrijf. Sweetie Catering is een Cateringsbedrijf die gespecialiseerd is in Surinaams en Hindoestaanse gerechten en hapjes. Sweetie Catering is gespecialiseerd in de Surinaamse keuken, wij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten.
siemens vaatwasser
JayRani's' Catering Cateringbedrijf Rotterdam 37 foto's' Facebook.
Vrijdag 28 juli: vanaf 17.00 uur. Zaterdag 29 juli: vanaf 11.00 uur. JayRani's' on tour: Rotterdam Zomer Carnaval 2017. 28 juli 29 juli Rotterdam Centrum Shopping Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands. Het is nu eenvoudiger om JayRani's' Catering een chatbericht te sturen.
catering rotterdam
PapaRoti Catering service in.
1 van 1 mensen zouden deze cateraar aanbevelen. Vraag een offerte op bij deze cateraar Review 1. was lekker en vers bereid. Silvy op 11 juli 1600.: Zevenkampse Ring, Rotterdam. Als Surinaams Hindoestaanse thuiskoks koken wij de lekkerste home" sweet home" maaltijden uit de Sur.
passion for piercing
Javaans / Surinaamse Catering Ramini Rotterdam.
Javaans / Surinaamse Catering Ramini Rotterdam. Javaanse catering Rotterdam. Service Catering Ramini is gespecialiseerd in Javaanse, Indonesische, Hindoestaanse en Surinaamse eten. Wij leveren warme maaltijden, hapjes, snacks, bruids en verjaardagstaarten en meer. Wij verzorgen de gerechten voor uw evenementen, verjaardagen, trouwpartijen, jubilea, bedrijfsfeesten, en partys.
beveiligingscamera
Catering.
Delen Tweet Share Delen Delen. Uw Hindoestaanse, Surinaamse en Javaanse catering op locatie voor al uw feesten., Evenementen, Bruiloften, Verjaardagen, Bhatwaan, Bhiya of Moeran. Bekijk het menu en laat u verrassen door de veelzijdige smaken van SuriBoCatering. wij verzorgen uw catering al vanaf. 450, per persoon en gratis personeel voor het buffet. LET OPWIJ: KOKEN ALLEEN OP LOCATIE. Heel veel plezier met het bezoeken van deze website. Laat dit veld leeg. 13 dagen geleden. Heerlijk eten, vriendelijk personeel. een maand geleden. Afgelopen weekend heerlijk genoten van jullie catering. Wat was dat heerlijk, wij hadden zonder te proeven besteld en gelukkig hadden wij voor jullie gekozen. De service is helemaal geweldig. 2 maanden geleden. Bhatwaan en Biya van onze dochter in event plaza waren zeker zeer geslaagd, er was meer dan genoeg dev bhojan en wij kregen allemaal complimentjes over het eten. Zelfs van de bharatie. Wij zijn erg blij met jullie als cateraar.
karton
majacatering.nl.
De laatste jaren echter zie je bij deze families steeds meer de trend ontstaan om eten te bestellen bij restaurants of cateraars. De kwaliteit hiervan laat vaak te wensen over. Wat ook jammer is, is dat de bakra's' blanke Nederlanders onder ons hierdoor een verkeerde indruk van de hindoestaanse keuken krijgen.
11 x Surinaamse catering voor hapjes, gerechten en gebak This Girl Can Cook.
En de personeelsleden zijn herkenbaar doordat ze vaak traditionele Javaanse kleding dragen. Voor meerdere verjaardagsfeestjes hebben we Ramini ingehuurd als cateraar en wij waren zeer te spreken over zowel het eten, personeel, de aankleding als de punctualiteit. Daarnaast zijn ze, niet geheel onbelangrijk, heel betaalbaar. Een echte aanrader, dus. Adres: Satijnbloem 8, 3068 JP, Rotterdam.
Mahins catering Over ons.
al weer een paar jaar geleden begonnen. Als een echt familiebedrijf verzorgen we zowel intieme feestelijkheden. als zakelijke bijeenkomsten en grote culturele events maar altijd met. heerlijke gerechten uit de veelzijdige Surinaamse keuken, een tropische. mix van Creoolse, Hindoestaanse, Javaanse invloeden.
Even voorstellen Roepan's' Catering.
Inmiddels heeft RC als cateraar ruim haar sporen verdiend binnen de Surinaamse en Hindoestaanse gemeenschap. Deze sporen zijn inmiddels aangevuld door opdrachten uit te voeren buiten deze gemeenschap. Door maaltijden aan te bieden aan verschillende bevolkingsgroepen, brengen wij culturen en daarmee mensen tot elkaar.

Contacteer ons