Resultaten voor hindoestaanse bruiloft 3 dagen

   
   
 
hindoestaanse bruiloft 3 dagen
Hindoestaans huwelijk YouTube.
Unsubscribe from Henry Badeloe? Subscribe Subscribed Unsubscribe 3. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Like this video? Sign in to make your opinion count. Don't' like this video? Sign in to make your opinion count. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Jan 15, 2017. Ritueel tijdens huwelijksceremonie dulha parche. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Wedding Highlights of Devika Dinesh Duration: 1252. Suriname Film Photo Productions 29937, views. Hindostaans Bruiloft Eindigt in Bloedbad Duration: 151. MocroLifeStyle 15779, views. Huwelijk Sadhana en Aniel, gefilmd en bewerkt door TJ Photography Duration: 250. Sadhana Lila 40269, views. Hindoestaans Bruiloft tijdens WereldHavenDagen in Rotterdam Duration: 235. Cok de Coninck 4306, views. Receptie, na de Hindoestaanse Inzegening.
buitencamera
Hindoeïstisch huwelijk Leca Landelijk Expertisecentrum voor Cultuur van Alledag.
Zeven dagen feest. Binnen de Hindoeïstische gemeenschap waar Amita deel van uitmaakt, wordt een huwelijk zeven dagen gevierd. Op elk van die dagen staat een andere feestelijke gebeurtenis op het programma. Zo wordt er bijvoorbeeld een volledige dag gespendeerd aan het versieren van de bruid met henna.
cbd olie afvallen
Hindoe huwelijk Feest van rituelen Huwelijk. Hindoe huwelijk Feest van rituelen Huwelijk.
bhauwji rol in hindu bruiloft is naast de meisje zietten en haar kleren netjes houden als er vragen zijn zeg zij tegen de bhauwjie die stelt dan de vraaag aan de pandit de priester en sory wie trouwt op zn 13 de dat gaat effe wachten worden hahaha en het is van vroeger gebruikelijk een kado tegen maakt niet uit wat maar omdat tegeen woordig de jonge en meisje altijd alles al in huis hebben zetten ze als je wat wil geven een dichte envelop maar is niet verplicht er zijn in deze uitlegt heel veel dingen niet genoemd wat in hindu huwelijk gebeurt bijvoorbeeld de ruist wat ze op bhatwaan poffe dat dan op bia word weer gebruikt om in de vuur te doen en dat is weer dat je broer of broertje moet doen deze kennis is halfmaar ik heb alleen paar vragen van mensen gegeven het is een cerimoni van 3 uur alleen voor de dag van trouwen derest komt nog groetjes.
dopper fles
Schooltv: Het Klokhuis Hindoestaanse bruiloft.
Mens en maatschappij. Bij een Hindoestaanse bruiloft gaat het er heel anders aan toe dan bij een Hollandse trouwpartij. Margreet is er bij als een Hindoestaans paar gaat trouwen. Log in om je favorieten op te slaan. Favoriete videos gemakkelijk terugkijken waar je wilt.
crowdfunding bedrijven
Cultureel Hindoestaans huwelijk vol tradities ThePerfectWedding.nl.
Driedaags feestelijk en kleurrijk Hindoestaans huwelijk in Rijswijk, met een Hawan, Lawa, en sterke familiebanden. Een kleurrijke Hindoestaanse bruiloft. Elk Hindoestaans huwelijk wordt gekenmerkt door de kleurrijke uitstraling. Emoties, rituelen en feestelijkheden zijn heel belangrijk! Een van die tradities is dat het huwelijk grotendeels georganiseerd wordt door de familie van het bruidspaar, en Mighty en Gaytrie hebben de organisatie van hun bruiloft dan ook grotendeels uit handen moeten geven. Gelukkig was het resultaat precies wat ze ervan verwacht hadden: een drie dagen lang durend knallend huwelijksfeest! 3 dagen feest.
Dj bruiloft
Laxmiguru.
Workshop Lakshmi Pudja. Hindoestaanse Bruiloft Viwah vol tradities. November 2, 2014 No Comments. Viwah, zo heet de huwelijksceremonie van Hindoes. Letterlijk betekent dat wegdragen en het herinnert aan het gebruik in India waarbij de bruid door de bruidegom wordt weggevoerd in een prachtig versierde draagstoel of Dholi! Het aashram stelsel is een rangschikking van mensen in de 4 levensfasen namelijk: Brahmacharya student, celibatair, Grihast huwelijksleven, Waanprast een tussenfase en Sanyaas de onthechte orde. Brahmacharya; Een kuis leven voor en tijdens het huwelijk. Dit is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen bedoeld. Een monogaam huwelijksleven leiden, heeft twee kenmerken en ligt aan de basis van stabiele en vruchtbare gezinnen, van de vooruitgang en de welvaart van de maatschappij. Dit is in eerste instantie een religieus gebod. Ook het christendom kent dit. Denk maar aan de tekst: Tot de dood ons scheidt. Voor het grootste deel van de Hindoes speelt dit nog steeds een zeer belangrijke rol. Veel Hindoe-huwelijken worden geregeld door de ouders van de bruid en bruidegom. Het huwelijk zelf duurt een paar dagen, met veel rituelen en plechtigheden.
Bruiloft
Hindoestaans Bruiloft tijdens WereldHavenDagen in Rotterdam YouTube.
Please try again later. Published on Sep 3, 2016. Standard YouTube License. Suggested by saregama. Ajji Trailer Selected in Busan and MAMI Film Festivals Releasing on 24th Nov Yoodlee Films. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. De Hindostanen Duration: 4526. Maarten Slagboom 5326, views. Wedding Highlights of Devika Dinesh Duration: 1252. Suriname Film Photo Productions 29613, views. Drukbezochte uitvaart vermoorde taxichauffeur Duration: 205. Omroep Brabant 8031, views. Huwelijk Sadhana en Aniel, gefilmd en bewerkt door TJ Photography Duration: 250. Sadhana Lila 40143, views. Massive Tassa Crew 02-02-2015 bhatwaan @ den haag Duration: 744. MassiveTassa 17548, views. Shiva Film Nederland / Moeran Sanskaar Duration: 507. Shiva Film 10163, views. Tilwaan of Piya @ Suriname Duration: 158. Aroen MANNA 6253, views. Hindu wedding Netherlands Hindoestaanse bruiloft Nederland Duration: 348.
Hindoehuwelijk Wikipedia.
De exacte gebruiken en tradities van het huwelijk verschillen per regio, kaste en familie. Hindoes hechten doorgaans veel waarde aan het huwelijk; het gaat dan ook gepaard met uitgebreide ceremoniën en feesten die meerdere dagen aanhouden. Hoewel het hedendaagse Hindoeïsme grotendeels gebaseerd is op de Puja vorm van bidden, is een Hindoehuwelijk in de kern nog meestal een Yajnaceremonie. 1 Acht huwelijksvormen. 2 Het Hindoehuwelijk in Suriname. 2.1 De verloving. 2.2 De ondertrouw: Tilak. 2.3 De dag van Bhatwn. 2.4 Dag van de bruiloft: Vivaah. 2.4.1 De plechtigheden voorafgaand aan de eigenlijke bruiloft. 2.4.2 De eigenlijke bruiloft in het huis van de bruid. 2.5 Het afscheid en de komst in het huis van de bruidegom. 3 Zie ook.

Contacteer ons